Nieuws over 2e divisie
/ 24 jan 2018 / 2e divisie

Najib El Gourari per direct van asv De Dijk naar OFC Oostzaan

24-01-2018 00.07 uur 

Najib El Gourari heeft vanavond zijn spullen ingeleverd bij de Dijk en vertrekt per direct naar OFC Oostzaan, dit hebben een aantal bronnen voetbalprof.com gemeld vanaf het complex aan de Schellingwouderdijk van de Tweede Divisionist.  

De aanvaller was na een aantal weken van afwezigheid, in verband met het opstappen van hoofdsponsor Heino Braspenning, weer teruggekeerd bij de selectie van Jochem Twisker, maar zou er nu definitief voor gekozen hebben om toch te vertrekken. Wat de exacte reden is voor zijn vertrek is vooralsnog onbekend, maar de geruchten gaan dat het met toestemming is gebeurt van de voormalig hoofdsponsor van de Tweede Divisionist, Heino Braspenning.

Braspenning had spelers en club beloofd om zijn verantwoordelijkheden dit seizoen na te komen en zou de salarissen blijven betalen. El Gourari zou door zijn overgang naar OFC onder het contract met Braspenning uit kunnen komen, wat voor Braspenning dus een lastenpost minder zou zijn, en bij OFC een nieuw contract gaan tekenen waarna Braspenning geen verantwoordelijkheid meer draagt voor het salaris van de aanvaller.

Vandaag werd er tevens in een aantal media bekend gemaakt dat Fred Benson bijna rond zou zijn met asv De Dijk. Echter komen er bij voetbalprof.com berichten binnen dat dit te voorbarige conclusies zijn. De 33-jarige aanvaller, die onder meer heeft gespeeld bij RKC Waalwijk, PEC Zwolle en IJsselmeervogels,  zou vandaag pas voor het eerst op het trainingsveld bij de Dijk hebben gestaan en een beslissing over het wel of niet toevoegen aan de selectie is vooralsnog niet aan de orde.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws