Nieuws over 3e divisie zaterdag
/ 26 okt 2017 / 3e divisie zaterdag

NU AL EEN AANWINST VOOR VOLGEND SEIZOEN VOOR SV SPAKENBURG!

SV Spakenburg heeft zich voor het volgende seizoen alvast versterkt met Nick de Bondt. De 23-jarige aanvaller komt na dit seizoen over van Tweede Divisionist De Treffers waar hij sinds vorig seizoen onder contract staat. 

De Bondt speelde hiervoor bij onder andere: Go Ahead Eagles, FC Dordrecht en Jong Ajax. Die laatste club pikte hem op bij de jeugdopleiding van Vitesse. De Bondt is op meerdere plaatsen in de aanval inzetbaar. Vorig seizoen kwam hij tot 15 assists en 9 treffers. Dit seizoen staat de teller al op 8 doelpunten en behoort de Bondt tot een van de smaakmakers van de Tweede Divisie.

De TC van SV Spakenburg is bijzonder blij met het vastleggen van de aanvaller zo laat men blijken op de officiële website van de Blauwen. “We zijn erg blij dat Nick voor ons heeft gekozen. Hij heeft een fijne traptechniek en een uitstekend spelinzicht. Daarnaast beschikt hij over veel scorend vermogen. Een kwaliteitsimpuls voor onze selectie volgend seizoen.” Aldus Martijn Koelewijn namens de Technische Commissie.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws