WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

NIEUWS OVER NOURI: ‘APPIE IS ZEER STABIEL’! OPENBARE TRAINING EN OEFENWEDSTRIJD GAAN NIET DOOR!

Barry / Binnenland / 3 jaar geleden

Ajax heeft vanavond redelijk goed nieuws naar buiten gebracht over Abdelhak Nouri. De Amsterdammers melden via de officiële kanalen van de club dat de 20-jarige middenvelder zeer stabiel is. Nouri wordt nog wel in slaap gehouden op de intensive care maar heeft al minder medicatie nodig.

‘Appie’ Abdelhak Nouri zakte zaterdagmiddag ineen op het veld bij een oefenwedstrijd in Oostenrijk van Ajax tegen Werder Bremen. Nouri werd op het veld succesvol gereanimeerd en per traumahelikopter naar een ziekenhuis in Innsbruck gebracht. Daar heeft hij volgens Ajax ‘Een goede dag en nacht gehad’.

Goede berichten dus rond het talent dat afgelopen seizoen werd uitgeroepen tot speler van de Jupiler League. Voor Ajax stond voor morgen een openbare training op het programma en voor aankomende dinsdag een oefenwedstrijd tegen Tweede Divisionist Rijnsburgse Boys, maar beide ‘evenementen’ zijn door de clubleiding van Ajax afgezegd omdat zij het niet gepast vinden om een feestelijke seizoens opening te houden. “De spelersgroep van Ajax acht zichzelf niet in staat te spelen vanwege de situatie rondom Nouri”

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!