WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Nog 4 overwinningen te gaan voor VV Noordwijk

Barry / Derde divisie zaterdag / 2 maanden geleden

VV Noordwijk heeft een bijzonder belangrijke overwinning geboekt op de eigen Duinwetering vanmiddag. Tegen het lastige Jong Groningen won de koploper nipt met 2-1 waardoor het kampioenschap in de Derde Divisie zaterdag dichter en dichterbij komt. 

Dat het een lastige middag voor de Roodwitten zou worden bleek al na 2 minuten spelen. Lars Kramer kopte de  bal vanuit een corner en verschalkte direct Roy Rondeltap. Echter was het een minuut later alweer gelijk. Tjeerd Westdijk werd in het Groningse 16 metergebied gehaakt en de arbiter wees resoluut naar de stip. Thomas Reynears posteerde zich achter de bal en faalde niet. Een spectaculair begin dus op de Duinwetering.

De eindstand kam nog voor de rust op het bord. Nick van Staveren bewees zijn waarde in de selectie van Kees Zethof maar weer eens toen hij de bal na een fout in de Groningse defensie oppikte en het net wist te vinden.

De tweede helft was de helft van Jong Groningen. Zij waren fitter en maakten het spel. Echter wisten zij aardig wat mogelijkheden niet te verzilveren. En dan zat het de Noorderlingen ook nog eens niet echt mee. Op het uur spelen claimde heel Groningen een strafschop en zelfs de Noordwijk fans dachten dat er nu een open kans vanaf 11 meter zou komen, maar de scheidsrechter besliste anders en legde de bal niet op de stip.

Het was weer een moeilijke middag voor de koploper, maar toch haalden zij met 2-1 de eindstreep en het begint er sterk op te lijken dat ze alle wind mee hebben en op het kampioenschap af stevenen. Met nog 5 wedstrijden te gaan en 5 punten voorsprong op hun grootste concurrent, Quick Boys, lijkt het bijna niet meer mis te kunnen. Echter treffen de twee ploegen elkaar volgende week en zou Noordwijk definitief afstand kunnen nemen. Wint Quick Boys, is de spanning geheel terug.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!