Nieuws over Hoofdklasse A Zaterdag
/ 16 dec 2017 / Hoofdklasse A Zaterdag

Noordwijk als koploper de winterstop in na ruime overwinning op Jodan Boys

Noordwijk heeft de laatste wedstrijd van 2017 heerlijk afgesloten. De Noortukkers versloegen op de eigen Duinwetering Jodan Boys met maar liefst 5-2 waardoor zij als koploper de winterstop ingaan met twee punten voorsprong op Bollenstreekgenoot Ter Leede. 

Al na 7 minuten spelen was het Martijn le Congé die de bovenhoek wist te vinden boven doelman Swaneveld en daarmee de 1-0 op het bord zette. Na een kwartier spelen was het Nick van Staveren die met een heerlijk doelpunt de 2-0 binnen schoot en die daarna uitbundig vierde. Overigens zeer terecht en begrijpelijk. De van Hillegom afkomstige spits had nog niet eerder een kans gekregen in de basis van de Noordwijkers en vandaag was het zover dat hij kon bekronen met een fraai en belangrijk doelpunt.

Op het half uur spelen leverde Brocker een prima voorzet af op het hoofd van Wendt die net zo uitstekend afrondde en de 3-0 op het Duinweteringse scorebord kon laten plaatsen. Echter bracht Dos Santos een minuut later de marge terug naar twee doelpunten. 7 minuten voor rust kwam Noordwijk wel weer op een marge van drie, en hoe…. James nam aan, nam de bal met een hakje mee en schoot voluit in de binnenkant van het zijnet waar Swaneveld enkel naar kon kijken, 4-1.

Op het uur spelen was het Tjeerd Westdijk die de wedstrijd echt in het slot gooide en Jodan Boys in mineur bracht. El Idrissi deed een kwartier voor tijd nog wel iets terug maar dat was enkel voor de statistieken, 5-2.

Enige smet vandaag voor Noordwijk was dat doelman Amezrine naar verluidt nogal beledigd voor de wedstrijd van het complex was afgelopen. Of het waar is en wat daar de reden van zou zijn is voor ons tot op heden niet bekend. Wij hopen daar later meer over te kunnen vertellen of te lezen op de website van VV Noordwijk of bij onze goed ingevoerde collega’s van Voetbal in de Bollenstreek. 

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws