WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Noordwijk en Quick Boys doen wat ze moeten doen! DVS’33 hard onderuit!

Barry / Derde divisie zaterdag / 5 maanden geleden

Koploper VV Noordwijk heeft gedaan wat ze moeten doen. De ploeg van Kees Zethof won in Eemdijk, zij het moeizaam, met 1-3. Quick Boys had vanmiddag de lastige taak om ONS Sneek te verslaan maar deed dat met verve, 0-2. Voor de nummer drie van de ranglijst was het een zware middag in Groningen bij de beloften van de plaatselijke FC. DVS’33 ging met maar liefst 4-0 onderuit. 

Eemdijk – Noordwijk

Koploper Noordwijk had het vanmiddag lastig tegen laagvlieger VV Eemdijk. Op het half uur spelen kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van Yannick Bouw. Acht minuten later was het Wendt die voor de gelijkmaker tekende. Pas in de 72e minuut was het Achefay die uit een hoekschop de 1-2 tegen de touwen werkte. Vijf minuten voor het einde van de officiele speeltijd was het andermaal Achefay die het duel definitief besliste.

Door de overwinning blijft Noordwijk koploper in de Derde Divisie zaterdag met 2 punten voorsprong op de nummer twee, Quick Boys.

ONS Sneek – Quick Boys

Quick Boys won vanmiddag met 0-2 in het Noorden bij ONS Sneek. Echter duurde het lang voor er daadwerkelijk een doelpunt op te tekenen was. In het eerste bedrijf werden paal en lat geraakt door beide ploegen maar bleef een doelpunt uit. Pas in minuut 70 van de wedstrijd was het Kay Tejan die na een goed uitgespeelde aanval en met een schot van een meter of 18 de 0-1 op het bord zette. In de laatste minuut van de officiele speeltijd was het Jesse van Nieuwkerk die de wedstrijd op slot gooide.

Een belangrijke overwinning voor Quick Boys dat hiermee in het spoor blijft van Bollenstreekgenoot en koploper VV Noordwijk en tegelijk afstand neemt van DVS’33 dat verloor op bezoek bij de beloften van FC Groningen.

Jong FC Groningen – DVS’33

Een pijnlijk verlies voor een van de titelkandidaten bij de beloften van FC Groningen. Op het half uur spelen opende Bouman de score voor de Noordelingen. Pal voor rust maakte Absalem er ook nog 2-0 van. Vijf minuten na de rust liet doelman Eppink een bal los waardoor een Groninger speler voor de 3-0 kon tekenen en op het uur spelen was het Freriks die de Ermeloers nog meer pijn deed, 4-0. Alsof deze pijnlijke nederlaag nog niet voldoende was moest Oktay Özturk er een paar minuten voor tijd ook nog met een tweede gele, dus rood, vanaf.

Door dit verlies zakt DVS’33 af naar de 4e plaats op de ranglijst omdat HSV Hoek over ze heen is gekropen, staan zij nu maar liefst 9 punten achter op de koploper en is SteDoCo ze tot op 2 punten genaderd.

Voetbalprof.com zet wel een kanttekening bij deze uitslag. Jong Groningen…… Een belofteteam waarvan het eerste dit weekend nog geen speelronde heeft. Hoe moeten we dit bekijken? Er is wat informatie binnen gekomen bij ons dat er maar liefst 10 spelers bij de selectie zaten die ook bij het eerste in de Eredivisie in zouden kunnen vallen of zelfs een basisplaats zouden hebben of hebben gehad. Competitievervalsing? KNVB, bekijk dit eens…

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!