WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Noordwijk haalt uit tegen ASWH

Barry / Tweede divisie / 1 jaar geleden

De twee promovendi uit de Derde Divisie zaterdag stonden vanmiddag tegenover elkaar in de Tweede Divisie. Kampioen VV Noordwijk tegen nacompetitiewinnaar ASWH werd maar liefst 5-1 in het voordeel van de ploeg van Kees Zethof. 

Ook in de Tweede Divisie blijft VV Noordwijk doen waar zij ruim twee jaar geleden mee zijn begonnen. Vanuit de Hoofdklasse promoveerde zij met een kampioenschap naar de Derde Divisie zaterdag om vervolgens met nagenoeg hetzelfde elftal kampioen te worden in die competitie. En het lijkt maar niet te stoppen voor de ploeg van Kees Zethof. Met 7 punten uit 3 wedstrijden kenden de roodwitten al een ongekend mooi begin in de hoogste amateur divisie en al is het natuurlijk pas net begonnen, vandaag staan zij in elk geval voor even bovenaan op de ranglijst.

In de 22e minuut opende Sabir Achefay de score op de Duinwetering. 7 minuten later kwamen de Noordwijkers nog wel even goed weg toen Van de Kreeke geheel vrij voor de doelman op dook maar naast prikte. Echter was het iets na  het half uur spelen toen Emiel Wendt met zijn hoofd voor de 2-0 tekende. Nog voor de rust was het Nick van Staveren die weer eens op de goede plek stond om ook nog voor de 3-0 op het scorebord toch zorgen.

Na de rust deed Wesdorp iets voor ASWH terug. Met een lage schuiver gaf hij de Noordwijk doelman het nakijken. Echter mocht de feestvreugde niet zo lang duren. Want 5 minuten later was het weer Achefay die de 4-1 aantekende. Fanuel Waandels maakte in de 86e minuut ook de 5-1 nog met zijn eerste officiele doelpunt voor de rood-witten met een schot, strak in de rechterhoek.

Bij IJsselmeervogels staat het momenteel nog 1-1. Mocht dit zo blijven of de Rooien uit Spakenburg sluiten de wedstrijd winnend af zullen zij de koppositie weer overnemen.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!