Nieuws over Buitenland
/ 18 jul 2017 / Buitenland

NU STOPPEN HOOR, DIT KAN ECHT NIET MEER! 222 MILJOEN VOOR NEYMAR....

Paris Saint Germain is van plan alle records te breken om Neymar bij Barcelona los te weken. Volgens diverse Spaanse media is de Braziliaan niet zo blij om altijd maar in de schaduw te staan van Lionel Messi en de Franse club wil hem daar graag van verlossen.

Als Neymar zelf de overstap zou willen maken dan is PSG bereidt om maar liefst 222 miljoen euro op de rekening van de Catalanen te storten en Neymar zelf een salaris van de lieve som van dertig miljoen euro per jaar exclusief bonussen te betalen.

Ook Manchester City en Manchester United hebben gevraagd om de diensten van de Braziliaan maar het bedrag dat PSG in het hoofd heeft is zelfs voor de Engelse grootmachten te gortig. En terecht… De deal van Pogba naar United ging eigenlijk alle perken al te buiten, maar deze lieve som gaat echt te ver. Wij begrijpen dat commercie een hoop goed maakt en dat Neymar wellicht zo is terug verdiend door merchandising, maar wanneer stopt het? Laten we het trieste incident met Abdelhak Nouri niet vergeten. Dit gebeurt deze goede voetballer, dus het zou de Braziliaan ook kunnen gebeuren. Hoe wordt dat betaald? Hoe moeten verzekeringsmaatschappijen dit gaan dragen?

De FIFA zou nu in moeten gaan grijpen en het voetbal weer het voetbal laten worden.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws