WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

ODIN’59 met ruime cijfers langs VVOG. Thom de Vries vanmiddag de grote man!

Barry / Derde divisie zaterdag / 2 maanden geleden

Archief foto Voetbalprof.com van man of the match Thom de Vries

ODIN’59 heeft in Harderwijk bij VVOG hard uitgehaald. De equipe van Richard Plug won met maar liefst 0-5.

In de 14e minuut opende Thom de Vries de score voor de geelblauwen. De aanvaller werd diep gestuurd, de doelman kwam uit, en met een heel voorzichtig tikje rolde de bal tergend langzaam het doel in. Iets voor het half uur spelen was er een enorme mogelijkheid voor VVOG om de gelijkmaker tegen de touwen te werken, maar vrij voor het doel mistte Biya. Na 38 minuten spelen kwam ODIN’59 op 0-2. Thom de Vries speelde Jeffrey Klijbroek vrij, die kapte een verdediger uit en schoot de bal in de verre hoek achter de Harderwijkse doelman.

Na de rust was het al heel snel 0-3 waardoor de wedstrijd wel gespeeld was. Weer was het Thom de Vries met het voorbereidende werk en nu was Mitchel Bormann de afmaker. Op het uur spelen had het eigenlijk al 0-4 moeten zijn, maar een weergaloze Thom de Vries, die dit seizoen nog niet had gemist vanaf elf meter deed dit nu wel. Toch maakte dezelfde Thom de Vries dit missertje meer dan goed. Eerst in de 73e minuut waarin hij voor de 0-4 tekende en een minuut later nam hij ook de 0-5 voor zijn rekening.

Met recht kun je dan wel zeggen dat Thom de Vries met drie doelpunten en twee assists de absolute man van de wedstrijd was vanmiddag en dat hij ODIN’59 persoonlijk aan de ruime zege heeft geholpen.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!