WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

ODIN’59 schakelt FC Emmen uit en bereikt de laatste 16

Barry / KNVB / 2 jaar geleden

Ongelooflijk!! ODIN’59 heeft in Emmen de plaatselijke Eredivisionist FC Emmen uitgeschakeld in het KNVB bekertoernooi. De equipe van Richard Plug won de wedstrijd met 1-3. 

Door een doelpunt van Glen Bijl kwamen de Emmenaren nog wel op voorsprong en daarna was er een fase dat ODIN’59 het moeilijk had. Maar onder meer door een ijzersterke keeper, Barry van Dijk en de geweldige stugge verdediging van de Heemskerkers bleef ODIN’59 stand houden. In de 34e minuut kwam ODIN’59 langszij door een doelpunt van Ahmed Al Mahdi. Met deze 1-1 werd tevens de rust in gegaan waardoor Plug zijn manschappen weer frisse moed in kon spreken. En dat lukte uitstekend!

Na de rust was het uiteraard FC Emmen dat aandrong maar andermaal was het doelman van Dijk die met een fraaie redding zijn team op de been hield. Met nog een kwartier op de klok mocht Nigel Hardenberg vanaf elf meter aanleggen nadat de arbiter de bal op de stip had gelegd wegens een overtreding. Hardenberg bleef koel, wat op zich natuurlijk al een compliment waard is voor de rapmuzikant, en schoot ODIN’59 op voorsprong. 7 minuten later werd het sprookje nog mooier voor Richard Plug en zijn manschappen toen diezelfde Hardenberg ook de 1-3 tegen de touwen kopte op aangeven van Ron Scheffer.

Drie minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd werd Hardenberg door Plug naar de kant gehaald voor Billy Tavares, dus een derde zat er voor hem niet in, maar de twee die hij maakte waren ruimschoots voldoende voor deze spectaculaire winst waardoor ODIN’59 door bekert.

Voetbalprof.com feliciteert ODIN’59 met deze fantastische overwinning!

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!