WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

ODIN’59 wint in eigen huis van DOVO

Barry / Derde divisie zaterdag / 6 maanden geleden

Foto: Barry van Dijk (doelman ODIN’59)

ODIN’59 heeft goede zaken gedaan in de Derde Divisie zaterdag door in eigen huis DOVO te verslaan. 

De Heemskerkse formatie van Richard Plug kwam in de 14e minuut op voorsprong door een schot van Klijbroek. Echter was het DOVO dat daarvoor al diverse grote mogelijkheden had gemist. Eerst was het in de 7e minuut Joshua Patrick die aan de buitenspelval ontsnapte maar waar doelman van Dijk in kon grijpen, en nog geen minuut later was het andermaal van Dijk die een inzet van Patrick wist te keren. In de rebound werd een inzet van Kesly den Haag ook nog van de lijn gehaald.

Vier minuten na de openingstreffer leek ODIN’59 zelfs op 2-0 te komen door een doelpunt met het hoofd van Thom de Vries. Maar de grensrechter stond met de vlag omhoog waardoor de arbiter niets anders kon dan het doelpunt afkeuren. In de 38e minuut was dit aan de andere kant precies hetzelfde. Daar was het topscorer Patrick die Barry van Dijk met het hoofd wist te verschalken, echter deed ook hij het uit buitenspelpositie waardoor het doelpunt werd afgekeurd.

Ook in de tweede helft waren er voor beide doelen hachelijke momenten op te tekenen. Eerst was het Bas Kansen die een kwartier voor het verstrijken van de officiele speeltijd een schot net naast de verkeerde kant van de paal schoot en een paar minuten later deed Loukilli dit aan de andere kant. Ook Jeffrey Klijbroek had nog twee flinke mogelijkheden om zijn tweede van de middag te maken, maar zijn eerste inzet vloog net naast het doel van keeper van de Weerdhof en de laatste kans ging hij 1 op 1 het duel aan met de Veenendaalse doelman, maar ook daarin was de laatste het sterkst.

Acht minuten voor tijd moest DOVO ook nog eens met 10 man verder. Lars Middelwijk verloor zijn zelfbeheersing en moest met rood voortijdig douchen.

Door de winst is ODIN’59 gestegen naar plaats 6 op de ranglijst. DOVO zakt af naar plek 9.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!