WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

OJC Rosmalen in slotfase naar zege tegen Hoogeveen.

Barry / Derde divisie zondag / 1 jaar geleden

In de eerste van 2 wedstrijden heeft OJC Rosmalen haar kansen op behoud van een seizoen in de derde divisie uiteindelijk volledig open weten te houden. De rood/zwarten wonnen op eigen veld met 2-0 van uitdager Hoogeveen.

Oefenmeester Mark Schenning had het niet gemakkelijk met het formeren van zijn team. De Brabanders misten Wesley Meeuwsen, Steef Nieuwendaal, Jesse Dibbets en Kevin van Kempen. Schenning moest derhalve wat puzzelen alvorens hij zijn team de wei in kon sturen. De thuisclub kreeg toch de eerste kansen in de wedstrijd, echter Sam van Doremalen mikte in de beginfase naast en Diego Meerveld zag zijn poging gestopt door doelman Nick Borgman.

In het verloop van de wedstrijd, waarbij Hoogeveen in fases ook het initiatief had, kwam Sadik Spijic het dichtst bij het doel van OJC, echter ook de Noordelingen kwamen niet tot scoren. In de laatste minuten gebeurde het dan toch nog allemaal en wel in ht voordeel van de thuisclub. Terwijl Bjorn Zwikker nog op de paal schoot was het uiteindelijk Diego Meerveld die OJC aan de zege hielp. Eerst ontving hij een voorzet van Maghal die hij knap afmaakte en een minuut later was hij alert na een hoekschop van de thuisclub. Meerveld had zelfs een onvervalste hattrick op zijn schoen maar hij miste de strafschop nadat Guus Habraken was neergelegd in de zestien.

OJC verdedigt derhalve een 2-0 voorsprong aanstaande maandag in Hoogeveen.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!