WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

OJC Rosmalen werkt hard aan de selectie voor volgend seizoen

Barry / Derde divisie zondag / 2 maanden geleden

Achter de schermen wordt door de commissie Technische Zaken van OJC Rosmalen hard gewerkt aan de vorming van de A-selectie voor het nieuwe seizoen. De eerste 13 spelers hebben hun jawoord gegeven en maandagavond het bijbehorende contract ondertekend. Nagenoeg allemaal hebben ze een achtergrond als (jeugd)speler..

De TC van OJC Rosmalen is zeer verheugd dat Kay van den Boogaard, Melvin van Gestel, Guus Habraken, Ritchie van Ooijen, Roel van de Sande en Joeri Theunissen ook volgend seizoen deel zullen uitmaken van ons eerste elftal. Daarnaast zullen Marijn van Dinther (keeper), Tonni Maric en Niels Mulder doorstromen vanuit OJC 2 en komen er verschillende oudgedienden terug naar De Groote Wielen.

Zo keren, na een jaartje bij het Waardenburgse WNC, Bram Nijhoff en Joyry van Beers terug op vertrouwde bodem. Daarnaast komt voormalig OJC-jeugdspeler Brian van der Steen over van TGG. Op korte termijn hopen zij meer oudgedienden te kunnen presenteren.

Ook Mees Linders (21) zal volgend seizoen bij OJC gaan voetballen. De voormalig jeugdspeler van PSV heeft dit seizoen, als allround middenvelder, al 9 doelpunten gemaakt voor eersteklasser sv TOP. Al op jonge leeftijd maakte Linders zijn debuut bij UDI’19 en OJC hoopt dan ook dat hij in het nieuwe seizoen een toegevoegde waarde zal zijn voor het overwegend Rosmalense eerste elftal. Het moet weer het eindstation van hun jeugdopleiding worden, waarmee ook de binding met de rest van de vereniging wordt vergroot, zo schrijft de club op de officiële website vanmiddag.

Website: OJC Rosmalen

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!