WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ook Enrico Patrick tekent voor twee seizoenen bij in Veenendaal

Barry / Derde divisie zaterdag / 5 maanden geleden

In navolging van zijn broer Joshua heeft ook Enrico Patrick zijn contract bij DOVO verlengd. De 28-jarige vleugelverdediger blijft nog minimaal twee seizoenen in het rood op Sportpark Panhuis te bewonderen. 

Enrico Patrick stapte in 2015 over van het Amsterdamse AFC naar het Veenendaalse DOVO en is een vaste waarde in het elftal van trainer Gert Kruys. De broers Patrick hebben het naar hun zin bij DOVO en naar blijkens de contracten die met twee seizoenen zijn verlengd is de TC van de club ook zeer content. Uiteraard deden wij even navraag bij de TC van de Rooien van Panhuis en spraken met Wim van den Bosch.

Hij vertelde: “We waren er een paar weken geleden al uit met Joshua en moesten daarna met Enrico om de tafel. Eigenlijk waren we er met hem ook vrij snel uit. Enrico is een zeer gewaardeerde speler binnen onze selectie, zowel op als buiten het veld. Hij heeft het naar zijn zin en wij zijn tevreden over zijn spel en zijn mentaliteit. Dan moet je gewoon besluiten dat je verder met elkaar gaat. Wij blij, hij blij. Zo simpel kan het soms zijn.”

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!