Nieuws over 2e divisie
/ 03 apr 2018 / 2e divisie

Ook Jordy Hilterman kiest voor VV Katwijk

Foto: VV Katwijk

Jordy Hilterman wordt aankomend seizoen toegevoegd aan de selectie van VV Katwijk. De 21-jarige aanvaller cq aanvallende middenvelder komt over van FC Volendam waar aankomende zomer zijn tweejarige contract afloopt. Volendam had hem nog wel een aanbieding gedaan maar die was in de ogen van Hilterman te laag waarna hij heeft gekozen om voor Katwijk te gaan spelen en zich tevens meer te richten op zijn maatschappelijk carriere. 

De in Haarlem woonachtige aanvaller stond ook in de belangstelling van onder meer Koninklijke HFC echter, legde hij net als Jan Willem Tesselaar een aanbieding van de oudste club van Nederland naast zich neer om te kiezen voor de koploper uit de Tweede Divisie.

Hilterman begon met voetballen bij HFC EDO waarna hij de E-junioren overstapte naar de jeugdopleiding van HFC Haarlem. Na het faillissement van de roodbroeken maakte Hilterman de overstap naar FC Volendam. In zijn laatste jaar als jeugdspeler kwam hij met de A1 junioren van FC Volendam uit in de Eredivisie waar hij goed was voor maar liefst 24 doelpunten.

Op 14 maart 2016 debuteerde Hilterman in de hoofdmacht van FC Volendam in de thuiswedstrijd tegen Telstar. Enkele weken daarna scoorde hij zijn eerste doelpunt in de Jupiler League tegen Sparta Rotterdam.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws