WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

OSS’20 en UNA pakken beide een punt

Barry / Derde divisie zondag / 12 maanden geleden

De afgelopen zondag na 20 minuten gestaakte wedstrijd tussen Oss ’20 en UNA uit Zeelst is dinsdagavond in een puntendeling geeindigd. Zondag eindigde men na 20 minuten vanwege de weersomstandigheden bij een 0-0 stand, uiteindelijk bleef het tweede deel van de wedstrijd bij 1-1 steken.

Afgelopen zondag achtte de scheidsrechter van dienst het na 20 minuten spel vanwege de aanwakkerende storm niet langer verantwoord om de wedstrijd voort te zetten en dus werd bij de 0-0 stand afgebroken. Dinsdagavond waren de omstandigheden niet echt veel beter, mede omdat er nu naast harde wind ook regen in het spel was. Desalniettemin werd het restant van de wedstrijd uitgespeeld. De thuisclub kwam dankzij Tony de Groot op 1-0. Een harde schuiver bracht de Ossenaren op voorsprong. Na 63 minuten kwamen de gasten op gelijke hoogte dankzij Ex Oss ’20 speler Bassou Boulghalgh, die doelman v.d. Leest zijn schot door de handen zag glippen.

Bijna ging UNA er nog met de drie punten vandoor dankzij een kopbal van invaller van Boekel, echter nu herstelde doelman v.d. Leest zijn fout met een formidabele redding. Beide clubs zijn eigenlijk niets opgeschoten met de puntendeling omdat de koplopers wel tot een zege kwamen.

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!