Over ons:

Wij zijn voetbalprof.com, professioneel en maatschappelijke voetbalgekken die schrijven met een knipoog. Wij schrijven zoals u het beleeft! 

Een voetbalwebsite met alle nieuwtjes van de hogere Nederlandse amateur verenigingen, elke maand een Nederlandse amateurvereniging met hun bijzondere verhaal en met veel aandacht voor het jeugdvoetbal in Nederland waar we voor en samen met de jeugd leuke items over gaan maken. Elke dag, 7 dagen per week houden we van 10.00 uur tot 00.30 uur alle updates bij van alles wat met voetbal te maken heeft.

Een klein bedrijfje met een eigenaar en een medewerker, dat vooralsnog op vrijwillige basis reportages maakt over sport nummer 1 in ons land.

Wij worden met de dag bekender en worden meer en meer benaderd om artikelen te schrijven over een club, een speler of een trainer.

Onderscheid maken in het soort persoon die van voetbal houd maken wij niet. Of je nou geel, paars groen of wit bent, wij respecteren elke mening zolang het maar reëel is. Of je nou gelooft in Jezus, Allah, of alleen in jezelf. Het boeit ons geen reet! Zolang u van voetbal houdt en elke speler respecteert en sportief blijft, vinden wij het leuk om u te plezieren met onze reportages en nieuws updates.

Kort gezegd, bij ons op de site is iedereen welkom. En wij hopen dat de grote spelers en clubs dat leuk vinden en dat wij ook hen aanspreken. Discriminatie houden wij niet van. Overigens ook niet van mensen die op alle slakken zout leggen en bij wie alles discriminatie is. Het belangrijkste op onze website is voetbal. En wij zijn van mening dat voetbal verbroedert.

Adverteren:
Adverteren is uiteraard mogelijk bij ons. Wij werken niet met die irritante banners die zenuwachtig door uw beeld heen vliegen. Wij kiezen ervoor om op elke pagina ruimte te maken voor tien visitekaartjes. Om te weten hoe dit precies in zijn werk gaat en wat daar de maandelijkse lasten van zijn kan u ons mailen. Voetbalprof@outlook.com

Dit mailadres kan u ook gebruiken om ons op de plaats te zetten, te beledigen, om ons te corrigeren, om te vragen of we bij u langs willen komen om uw club in het zonnetje te zetten of om ons een compliment te geven. Alles wat u wil mag u naar ons mailen en wij geven overal antwoord op. Wij verstoppen ons niet. Wij kunnen tegen kritiek, want van kritiek kun je leren en wij willen graag leren. Het zicht op voetbal hebben wij al, maar dat betekent niet dat wij een andere mening niet zouden respecteren of dat we die in de wind zouden slaan.

Samenwerking:
Ook staan wij open voor elk mogelijke samenwerking. Wij houden van contact met andere personen, andere ideeen, en delen graag onze ideeën met u. Dus ziet u een mogelijkheid om eventueel mee te profiteren van ons eventuele succes, of denkt u dat uw inbreng u en ons een voordeel kan geven? Wij horen graag van u!

Wij staan overal voor open zolang het over voetbal gaat en over het nieuws daarvan en bij ons word elk voetbalnieuwtje gezien als nieuws. Van het faillissement van Haaglandia tot een transfer van een speler uit de Derde Divisie naar de Hoofdklasse. Want wij zijn voetbalprof.com.

Maatschappelijk:
Omdat wij een website beheren die we landelijk bekend willen laten worden zijn wij ons ervan bewust dat we een bepaalde voorbeeldfunctie hebben. Al beginnen we zoals gezegd klein, het is en blijft een gegeven dat een betere wereld bij jezelf begint. Daarom willen wij ons als website ook inzetten voor een betere maatschappij. Hoe weten we nog niet precies, maar we denken in elk geval al aan het ondersteunen van diverse goede doelen, aan onze jeugd hoe we die achter hun Playstation vandaan kunnen halen en ze weer op de voetbalpleintjes kunnen laten spelen en/of de oudere voetballiefhebbers op een of andere manier te begeleiden, te ondersteunen en te motiveren om nog eens naar hun favoriete club te gaan om een wedstrijd live te gaan bekijken.

Heeft u meer vragen? Schroom niet en mail ons! voetbalprof@outlook.com