WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

EEN PAAR TRANSFERS OP EEN RIJTJE UIT EN NAAR DE EREDIVISIE

Barry / Betaald / 3 jaar geleden

Er staat nogal wat te gebeuren vandaag op de transfermarkt in en vanuit de Eredivisie. Zo zal Ajax weer een speler laten gaan naar Engeland, heeft PSV er sinds gisteren weer een terug van Engelse bodem en verruilen Feyenoord en AZ het een en ander.

Zo zal Ridgeciano Haps de overstap maken van AZ naar Feyenoord voor vijf jaar en bewandeld Vejinovic het omgekeerde pad, zij het op huurbasis. Tevens zal ook Jerry sint Juste naar Rotterdam verkassen  voor de duur van vier jaar om de verdediging in de Kuip en de Champions League te gaan versterken na het vertrek van Kongolo en Karsdorp.

Jaïro Riedewald zal naar alle waarschijnlijkheid vanmiddag tekenen bij Crystal Palace, de club van Frank de Boer. PSV heeft gister Marco van Ginkel weer terug kunnen halen vanaf het trainingscomplex van Chelsea. Andermaal zal dit op huurbasis gebeuren. Opvallend is dat van Ginkel al twee jaar niet bij Chelsea speelt maar hij afgelopen week wel zijn contract heeft verlengd.

Zo is er bij Chelsea nog iemand die naar Nederland vertrekt. Mukthar Ali is door Vitesse gekocht van de Londenaren en de 19- jarige middenvelder ondertekende maandag een contract voor de duur van drie jaar. Afgelopen seizoen speelde Ali vanaf de winterstop al op huurbasis voor de ploeg van Henk Fräser.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!