WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Pak slaag voor SV Spakenburg bij HHC Hardenberg

Barry / Tweede divisie / 1 jaar geleden

SV Spakenburg heeft vanmiddag een ongekend pak slaag gekregen van HHC Hardenberg. In Hardenberg werd het maar liefst 6-1 voor de equipe van Gert Jan Karsten tegen de blauwen van John de Wolf. 

Al in de beginfase van de eerste helft waren er een flink aantal mogelijkheden voor HHC om op voorsprong te komen. Maar onder meer van der Leij en Junte mistten in kansrijke positie waarna ook nog een vlammend schot van Kobussen door Ten Wielen ternauwernood maar op sublieme wijze werd gekeerd. Toch was het in de 33e minuut wel raak. Na een vlot lopende aanval was het Junte die de 1-0 op het bord zette.

Na rust werd het eigenlijk alleen maar erger voor de blauwen van de Westmaat. In minuut 54 werd een bal slecht weggewerkt door de Spakenburger verdediging, precies voor de voeten van Hemmink, die op zijn beurt droog raak schoot. Acht minuten later werd een schot van HHC door Ter Wielen niet goed verwerkt en was het Etten die voor de 3-0 tekende.

Net na het uur spelen kon Spakenburg nog wel iets terug doen. Echter was de benutte penalty van Roy Castien niet voldoende om Spakenburg weer aan de praat te krijgen. Het was eerst namelijk Serge Fatima die met een kopbal in de verre hoek de 4-1 scoorde en daarna was het Hemmink met zijn tweede van de middag voor de 5-1. En of de middag van De Wolf nog niet erg genoeg was, kreeg doelpunten maker Roy Castien in de slotfase ook nog een rode kaart en was het Rutger Etten die ook zijn tweede van de middag scoorde en Spakenburg met een flinke kater naar huis stuurde.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!