WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Peter Verhoeve volgend seizoen van ASWH naar VVSB

Barry / Amateurs / 2 jaar geleden

ASWH zal het volgend seizoen zonder Peter Verhoeve moeten doen. De verdediger heeft de technische commissie laten weten dat hij een aanbieding van een andere vereniging heeft geaccepteerd. Vanaf de zomer draagt Verhoeve het tenue van VVSB, de huidige hekkensluiter in de tweede divisie.

De 26-jarige Hagenees kwam in 2014 van Sparta Rotterdam naar ASWH. Hij groeide direct uit tot vaste waarde. In de afgelopen seizoenen vormde Verhoeve een vertrouwd gezicht in de achterhoede. Zijn verblijf bij ASWH is zonder meer succesvol te noemen. Verhoeve won met onze club de Supercup, de districtsbeker, twee regionale bekers en maakte natuurlijk de promotie naar de derde divisie mee. De enorme poeier waarmee hij in de verlenging van de nacompetitiewedstrijd tegen Noordwijk de 2-1 op het bord zette heeft voor eeuwig een plekje in de geschiedenisboeken van ASWH gekregen. Ook maakte hij regelmatig belangrijke treffers in het toernooi om de KNVB Beker.

Na vijf jaar ASWH kiest Verhoeve nu voor een nieuwe uitdaging, dichter in de buurt van zijn woonplaats. De keuze is op VVSB uit Noordwijkerhout gevallen. Uiteraard is hij vastbesloten om zijn tijd bij ASWH de komende maanden goed af te sluiten. ,,Ik heb in mijn periode bij ASWH veel mooie momenten beleefd en prijzen gepakt. Die herinnering zal ik altijd blijven koesteren”, stelt Verhoeve in een reactie op zijn vertrek.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!