Nieuws over Amateurs
/ 07 feb 2018 / Amateurs

PHILIPPE DEN HARTOG VAN QUICK BOYS NAAR vv CAPELLE

Vleugelflitser Philippe den Hartog keert na 4 jaren komend seizoen terug naar vv Capelle, zo meldt de clubwebsite. Daarmee komt een einde aan een periode bij Quick Boys, waar hij in 2014 terecht kwam. Den Hartog kwam ook in de periode 2011 – 2014 voor Capelle uit In de periode daarvoor speelde hij voor de club in zijn woonplaats, Nieuwerkerk.

De 25 jarige aanvaller heeft een eigen bedrijf en heeft aangegeven dat het te zwaar wordt om dit te combineren met de verplichtingen die hij bij Quick Boys heeft. Vooral de reistijd maakt het lastig en Capelle is voor hem daarom een prachtige kans.

De club die vorige week Ron Timmers per direct binnenhaalde als nieuwe trainer had ook al succes met het verlengen van maar liefst 8 contracten van de huidige selectiespelers, t.w. die van Kelvin Kalika, Jelle Pollemans, Branm van Eijk, Jorn van Lunteren, Rutger de Bos, Omar, Gomez, Bram de Bruijn en Kai Fens.

Komend weekend speelt v.v.Capelle een inhaalduel in Veenendaal tegen DOVO, hetgeen tevens het debuut van trainer Ron Timmers voor Capelle is.

Theo Uphus voetbalprof.com

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws