WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Quick Boys maakt het onnodig spannend tegen Achilles’29

Barry / Derde divisie zaterdag / 2 maanden geleden

Quick Boys heeft vanmiddag in Groesbeek goede zaken gedaan in de strijd om de titel. Echter maakte de ploeg van Erik Assink het zichzelf nog flink moeilijk in de slotfase. Maar 5 minuten voor het verstrijken van de officiele speeltijd maakte Kaj Tejan aan alle ingeslopen onzekerheid een einde. 

Al na 37 seconden stond 0-1 op het bord door een doelpunt van Jesse van Nieuwkerk. Toch was laagvlieger Achilles’29 blijkbaar niet onder de indruk, want in de 2e minuut was het alweer gelijk. Iets na het half uur spelen was er een van richting veranderde vrije trap van Kaj Tejan voor nodig om de 1-2 op het bord te zetten. Met deze stand werd tevens aan de thee gegaan.

Vijf minuten na de rust mocht Cem Sahin vanaf 11 meter aanleggen en schoot hard en laag in de hoek waardoor hij de Groesbeekse doelman kansloos liet. 3 minuten daarna kwamen de blauwwitten op een marge van 3 doelpunten door andermaal Jesse van Nieuwkerk waarmee de wedstrijd wel gespeeld leek te zijn. Echter richtte de jongelingen van Achilles’29 de rug en met nog iets meer dan een kwartier op de klok was het Kevin Schmidt die voor de 2-4 zorgde en 2 minuten later zorgde Yunus Efe zelfs voor de aansluitingstreffer waardoor het vertrouwen in een puntje voor de Groesbeekers steeg en zij vol inzette op de aanval. Echter maakte Kaj Tejan 5 minuten voor tijd aan alle onzekerheid een einde waardoor voor Quick Boys de focus volledig op volgende week zal gaan.

20 april staat namelijk de absolute topper tegen koploper VV Noordwijk op het programma. Winnen de blauwwitten dan is de spanning volledig terug. Mocht Noordwijk aan het langste eind trekken kunnen de banden van de platte kar weer opgepompt worden en net als vorig seizoen de feestmutsen opgezet worden door het winnen van een kampioenschap.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!