WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rappe rapper Nigel Hardenberg van ODIN’59 naar SJC

Barry / Amateurs / 2 maanden geleden

De huidige snelle aanvaller van ODIN’59, Nigel Hardenberg, heeft er voor gekozen om ODIN’59 aan het einde van dit seizoen te verlaten.

De 24-jarige Hardenberg is momenteel een vaste waarde in de selectie van Richard Plug bij ODIN’59. De afgelopen seizoenen heeft hij in Heemskerk bijgedragen aan de grote successen die de club boekte. Dit seizoen kwam hij veelvuldig in het nieuws na de gewonnen wedstrijd (1-3) tegen eredivisionist FC Emmen waarin hij de definitieve knock out uitdeelde vanaf elf meter. Voorafgaand aan het duel met SC Heerenveen werd de stunt tegen FC Emmen breed in de media uitgemeten en vertelde hij dat hij in zijn vrije tijd veel met rapmuziek bezig is.

ODIN’59 heeft geprobeerd Hardenberg te houden maar hij heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging. Volgend seizoen zal hij het shirt van SJC dragen dat op dit moment in dezelfde divisie uitkomt als zijn huidige elftal. Echter moet SJC dit seizoen nog alle zeilen bijzetten om te handhaven in de Derde Divisie zaterdag. De Noordwijkers staan op de 16e plaats, terwijl ODIN’59 op een uitstekende 5e plek op de ranglijst staat.

Bij SJC zal hij gaan spelen onder de nieuwe trainer Florian Wolf, die aankomende zomer overstapt van Legmeervogels en daar Sjaak Polak op zal volgen.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!