WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

REACTIE KNVB INZAKE SCHEIDSRECHTER OPREL

Barry / KNVB / 2 jaar geleden

Nadat voetbalprof.com een opinie via dit medium openbaarde inzake de wijze waarop de KNVB en scheidsrechter Jaap Oprel afscheid van elkaar hebben genomen is er alsnog het nodige in beweging gekomen. Dat heeft alles te maken met het beeld dat zou bestaan dat de KNVB onwillig zou zijn om een “waardig” afscheid te nemen van de scheidsrechter die 48 jaren namens de bond zijn wedstrijdjes in de omgeving Rotterdam, Den Haag en Westland floot.
Voetbalprof.com had dienaangaande eerder contact met o.m. Clay Repperty en Bram Groot vanuit Zeist, en in tweede termijn ook met Remko Hoek.
Het misverstand zit hem naar het lijkt voornamelijk in de vraag of de bond en haar (voormalig) scheidsrechter elkaar ja dan nee in een waardig afscheid gaan vinden. Daar wil de bond graag over in gesprek volgens Hoek namens de bond. En daartoe zou ook een uitnodiging zijn uitgegaan aan de scheids in kwestie. Naar het schijnt ligt het allemaal nog gevoelig en is een typering van de betreffende scheids die door de bondsman Repperty is gebruikt verkeerd gevallen. Je kunt met het woord “uithangbord” helaas ook meerdere kanten op.
Wij van voetbalprof.com zijn weliswaar verslaggevers, maar denken nu even mee met deze situatie.
Wordt vervolgd.
Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!