WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

RECORDINTERNATIONAL WESLEY SNEIJDER PER DIRECT WEG BIJ GALATASARAY!!

Barry / Oranje / 3 jaar geleden

Wesley Sneijder kan op zoek naar een nieuwe club. Zijn contract bij het Turkse Galatasaray is per direct ontbonden. De trainer, Igor Tudor, zag de 33-jarige middenvelder niet zitten in zijn selectie.

Het was al langer bekend dat Galatasaray en Sneijder in een conflict over zijn contract lagen. De Turkse club wilde hem graag verkopen zodat zij misschien nog wat geld voor hem zouden krijgen, maar Sneijder wilde graag in Turkije blijven en spelen voor het, volgens hem, geweldige publiek. Met zijn 33 jaar is Sneijder geen jonkie meer en lijkt zijn carriere op zijn einde te lopen. Toch waren de Galatasaray supporters helemaal verblind van de geboren Utrechter en wilde hem graag voor de club behouden.

Sneijder speelde 4,5 jaar voor de club uit Istanbul. In 2013 kwam hij over van Inter Milan waar hij grootse tijden heeft beleefd. Met Inter won de recordinternational de tripple in 2010. Het landskampioenschap, de Italiaanse beker en de Champions League. Met Galatasaray won Sneijder twee keer het landskampioenschap, drie keer de beker en hetzelfde aantal keer de Super Cup. Het contract van Wesley Sneijder dat vandaag ontbonden is liep nog door tot medio 2018.

Waar Sneijder nu zal gaan spelen is nog onduidelijk. LA Galaxy is een optie mede omdat zijn vrouw Yolanthe Sneijder Cabau een carriere in Amerika wel ziet zitten. Ook Nederland is misschien nog een optie voor de middenvelder. Ajax?

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!