WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Reda Kharchouch tekent voor twee seizoenen bij Telstar

Barry / Amateurs / 1 jaar geleden

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar vanavond heeft Telstar bekend gemaakt dat Reda Kharchouch voor twee seizoen heeft getekend bij eerste divisionist Telstar.

Het was eigenlijk al vanaf de winterstop bekend dat Kharchouch vanaf deze zomer het shirt van OFC Oostzaan niet meer zou dragen. Voetbalprof.com sprak afgelopen winter al eens met hem en toen vertelde de goalgetter al dat er erg veel belangstelling voor hem was maar dat het hoogstwaarschijnlijk toch Telstar zou gaan worden, mits de Velsenaren belangstelling zouden houden na zijn blessure.

Toen wij hem vroegen voor wie hij zou gaan kiezen als Telstar niet zou komen hield hij het politiek correct. “Mijn hart ligt bij Quick Boys, daar moet ik eerlijk in zijn. Maar als zij niet promoveren en er komt een andere hele mooie club uit de Tweede Divisie, dan weet ik nog niet wat ik doe.”

Overigens was ook FC Dordrecht in de race voor de topaanvaller alleen gaf hij direct al aan dat dat eigenlijk geen optie voor hem was.

Nu heeft Kharchouch dus gekozen voor Telstar en geeft de technisch directeur van de club uit Velsen een reactie op de website van de Witte Leeuwen: “Reda staat al even op de radar bij ons na zijn goede prestaties de afgelopen jaren. Het afgelopen seizoen heeft hij laten zien over goede kwaliteiten te beschikken. Zijn drive om te slagen in het betaalde voetbal, en daarmee de indruk die hij maakte in de oefenwedstrijden die hij met ons mee heeft gedaan, hebben er voor gezorgd dat wij Reda aan ons hebben gebonden.”

En wat voetbalprof.com betreft…… Wij denken dat dit zeker het eindstation niet zal zijn als hij fit blijft!

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!