Nieuws over Hoofdklasse A Zondag
/ 26 nov 2017 / Hoofdklasse A Zondag

RKSV Leonidas herpakt zich en wint van DHC

Na de keiharde nederlaag vorige week bij Jong Achilles’29 (8-3) heeft het Rotterdamse Leonidas zich weer kunnen herpakken in de Hoofdklasse A zondag door op eigen terrein een overwinning binnen te slepen tegen laagvlieger DHC. Makkelijk ging het echter niet….

Al binnen een minuut spelen keken de Rotterdammers tegen een 0-1 achterstand aan. Direct vanaf de aftrap was er de mogelijkheid voor Melvin Vissers van DHC die scherp was en koel afrondde. Na 22 minuten spelen bouwde DHC de score uit door een goal van Djerald Muntslag, maar toen vond het Rotterdamse equipe het genoeg. Vier minuten later was het El Harti die voor de aansluitingstreffer zorgde waarmee tevens werd gerust.

Na de rust duurde het lang voor de gelijkmaker op het bord bij te schrijven was maar in minuut 72 was het David Kappel die zorgde voor de belangrijke 2-2. Tien minuten later deed Steve de Brito een duit in het zakje waardoor Leonidas na de teleurstelling van vorige week, vandaag wel de drie punten op het eigen sportpark hield.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws