WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

‘Roy Castien van Koninklijke HFC naar Telstar’

Barry / Amateurs / 3 jaar geleden

De goed ingevoerde bron van Telstar en Koninklijke HFC, Voetbal in Haarlem, meldt vanavond op de website dat Roy Castien een akkoord heeft bereikt met Jupiler League club Telstar. De 20-jarige aanvallende middenvelder zou persoonlijk rond zijn maar moet wachten tot zijn huidige club, Tweede Divisionist Koninklijke HFC, zijn akkoord heeft gegeven. De oudste club van Nederland zou echter nog niets vernomen hebben van de club uit Velsen Zuid.

De transfer zat er al een tijdje aan te komen. Castien traint al een aantal maanden mee met Telstar en het zou zowel Castien als de technische staf onder leiding van Mike Snoei prima bevallen. Telstar zou veel voordelen zien in de clubtopscorer van HFC omdat het de ideale opvolger zou zijn voor Mo Osman die volgens Voetbal in Haarlem weer in de aandacht zou staan van een aantal eredivisieclubs en een vertrek van Osman in de winterstop aan de orde lijkt.

Echter is er bij Koninklijke HFC nog niets vernomen van Telstar. Uit de mond van Sander Vink, lid van de Technische commissie van Koninklijke HFC schrijft Voetbal in Haarlem overgenomen van Voetbal 247: “Van Telstar hebben wij nog niets vernomen. Dat vind ik wel een beetje vreemd. In mijn ogen is het normaal als clubs elkaar op de hoogte houden, maar nu wordt het een beetje op zijn beloop gelaten. Wij zulen toch echt toestemming moeten geven voor de overstap.”

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!