Nieuws over 3e divisie zaterdag
/ 04 jan 2017 / 3e divisie zaterdag

SELECTIE ASWH KRIJGT VORM VOOR VOLGEND SEIZOEN

De Technische Commissie van Derde Divisionist ASWH is achter de schermen volop bezig met de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2017/2018. Kort voor het vertrek naar het trainingskamp in Marbella is er opnieuw positief nieuws te melden. Zo staat geschreven op de clubsite.

De TC heeft namelijk overeenstemming bereikt met David Almeida over een langer verblijf op sportpark Schildman. De 32 jarige rechtsback gaat dan zijn derde seizoen bij ASWH in. Almeida kwam in de zomer van 2015 over van XerxesDZB en groeide vervolgens uit tot een vaste waarde. De Rotterdammer maakte niet alleen verdedigend grote indruk maar valt ook op door zijn aanvallende kwaliteiten.

Het feit dat hij vorig jaar als tweede eindigde in de verkiezing van speler van het jaar geeft aan dat de supporters zijn spel ook erg waarderen. Vanzelfsprekend is de TC blij dat zij weer een speler uit het uiterst succesvolle team is vastgelegd, waardoor de kern van de selectie steeds meer vorm krijgt.

BRON: WEBSITE ASWH

Voetbalprof heeft deze rechtsback, Almeida, twee keer zien spelen en wij moeten zeggen dat ASWH hier inderdaad wel een compliment voor verdiend. Inderdaad een erg goede speler die aanvallend gevaarlijk is door veelvuldig over de flanken op te komen om daarna op tijd weer terug te zijn om zijn verdedigende werk te doen. Hij valt zeker op, en dat is niet van elke back te zeggen.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws