WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Spektakel op Houtrust tussen Scheveningen en Rijnsburgse Boys

Barry / Tweede divisie / 2 maanden geleden

Het is een spektakel geweest op Sportpark Houtrust vanmiddag. Helaas voor de thuisploeg Scheveningen is dit spektakel wel uitgelopen op een fikse teleurstelling. Tot het uur spelen stonden de groenzwakten namelijk op een 3-0 voorsprong. Echter kwam Rijnsburgse Boys toen tot leven en wisten in de resterende tijd nog vier keer te scoren. 

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de equipe van John Blok. In de 11e minuut kwamen zij op voorsprong door een eigen doelpunt van Bakker. Net voor het half uur spelen maakte Tim Peters er 2-0 van. En 8 minuten na de thee werd het zelfs 3-0 toen Jari de Jong de Rijnsburg doelman wist te verschalken.

Echter leek toen de wekker te gaan bij het team van Wilfred van Leeuwen en waren zij direct wakker. Want 7 minuten later was het Tillema die voor de 3-1 tekende en in de 68e minuut was het Zeldenrust die de aansluitingstreffer binnen wist te werken. Toen Jeffrey Jongeneelen 2 minuten later ook de gelijkmaker nog eens op het bord zette en diezelfde Jongeneelen in de 82e minuut ook de 3-4 maakte was de sensatie compleet.

Door de overwinning heeft Rijnsburgse Boys zich verzekerd van lijfsbehoud in de Tweede Divisie. Het lag niet echt in de lijn der verwachting dat zij in aanmerking zouden komen voor degradatie, maar het is toch altijd fijn als je na een minder seizoen toch de zekerheid hebt. Voor Scheveningen zal deze nederlaag ook niet direct tot paniek lijden. Immers staan zij ook nog 11 punten voor op VVSB dat op plaats 15 staat, maar 100% zeker is het nog niet. Nacompetitie zou in theorie nog kunnen.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!