Nieuws over 3e divisie zaterdag
/ 07 okt 2017 / 3e divisie zaterdag

SPIJKENISSE HARD ONDERUIT IN SNEEK BIJ ONS!

VV Spijkenisse heeft ook in Sneek tegen ONS Sneek geen potten kunnen breken. In Friesland kregen zij met maar liefst 5-1 klop waardoor zij de rode lantaarn nu hebben overgenomen. 

De Friezen kwamen na 23 minuten spelen op voorsprong door een doelpunt van Spijkenisse speler Verbond die de bal ongelukkig op zijn been kreeg, na een schot van Ale de Boer die door de doelman werd gekeerd. Toch waren er voor Spijkenisse een aantal kleine mogelijkheden om op gelijke hoogte te komen, maar onder meer AxelDongen en Van Dommelen hadden het vizier niet op scherp staan. Pal voor rust was het voor ONS Sneek wel weer raak toen Curty Gonzales vanaf links strak in schoot. Nog voor de rust deed Spijkenisse iets terug. Uit een vrije trap schoot Jardim goed binnen.

Vijf minuten na de thee werd het echter alweer 3-1 toen Prijer binnen werkte na goed voorbereidend werk van Tom Arissen. Twee minuten later dacht ONS Sneek al verder achterover te kunnen leunen toen Ale de Boer er 4-1 van dacht te maken maar dit volgens de arbitrage deed uit buitenspelpositie. Het duurde daarna lang voor die 4-1 wel viel, maar in de 85e minuut was het Micheal Lanting die vanaf elf meter koel bleef. In blessuretijd maakte Stevens er op aangeven van Dommerholdt ook nog 5-1 van en dus wel een heel zure middag voor Spijkenisse.

Door deze overwinning geeft ONS Sneek de rode lantaarn af aan de Spijkenissers en zijn zij ook ODIN’59 en Magreb’90 voorbij. Die twee ploegen verloren vanmiddag beide hun wedstrijd in eigen huis. Magreb’90 tegen de beloften van Twente en ODIN’59 van Quick Boys. Tevens verloren zij beide met slechts 0-1.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws