Nieuws over 2e divisie
/ 13 mrt 2018 / 2e divisie

Staat Eelke de Graaf voor een terugkeer naar ODIN'59?

Eelke de Graaf vertrekt aan het einde van het seizoen bij AFC Amsterdam. De lange spits kwam afgelopen zomer over van het Heemskerkse ODIN’59 waar hij een aantal jaar zeer belangrijk was.

In het kampioensjaar van ODIN’59 in de Hoofdklasse werd de Graaf speler van het jaar bij de ploeg van Richard Plug en vorig seizoen had de spits een groot aandeel in het handhaven van ODIN’59 in de Derde Divisie zaterdag. Uiteraard bleef dit niet onopgemerkt bij clubs die hoger spelen dan Odin’59, en zo kwam hij ook in de belangstelling te staan van Tweede Divisionist AFC. De Graaf kwam in gesprek en na even afwegen besloot de aanvaller om de stap te wagen. Dit seizoen begon de Graaf dan ook nog vaak in de basis bij AFC maar na verloop van tijd werd de speeltijd bij de Amsterdammers minder. Met de komst van Raily Ignacio werd het zicht op een basisplek eigenlijk nihil waarop de Graaf heeft besloten om aan het einde van het seizoen te kiezen voor een vertrek.

Omdat de succesjaren van De Graaf nog altijd gekoesterd worden door zowel de club Odin’59 als de trainer van de Heemskerkse geelblauwen, Richard Plug, gingen bij ons gelijk alle bellen rinkelen en wij hebben dan ook direct contact gezocht met zowel de Graaf als de trainer van Odin’59. Vanavond hopen wij een uitgebreide reactie te kunnen geven van beide heren of een terugkeer van de Graaf naar ODIN’59 aanstaande is. Wij achten de kans erg groot.

Later meer…..

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws