WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SV TEC promoveert nog niet na gelijkspel tegen Quick’20

Barry / Derde divisie zondag / 10 maanden geleden

SC TEC had vandaag bij winst kunnen promoveren naar het hoogste amateurniveau. De koploper van de Derde Divisie zondag had hier op papier de ultieme mogelijkheid voor. In eigen huis, met een feestje in het verschiet, speelde de ploeg uit Tiel slechts met 1-1 gelijk tegen laagvlieger Quick’20. 

Al vroeg in de wedstrijd opende Serhat Koc de score op aangeven van Holder, maar eigenlijk de gehele wedstrijd daarna was het de Oldenzaalse doelman Bakker die een sta in de weg bleek bij vrijwel elke Tielse aanval. Op uitstekende pogingen van meerdere malen Koc en onder meer Gregory Viereck had de keeper nog betere antwoorden.

TEC kwam niet meer tot scoren en tot overmaat van een kleine Tielse ramp kwam Quick’20 ook nog op gelijke hoogte door een doelpunt van Van Houten in de 78e minuut.

Door dit gelijke spel moet TEC het promotiefeestje voor minimaal een week uitstellen. Als Jong Volendam morgen weet te winnen van SV OSS 1920 dan nemen zij zelfs de koppositie in. Echter zal dat voor promotie van TEC niets uitmaken, mits zij nu alles zouden verliezen en de nummer drie van de ranglijst, OFC, zou alles winnen. Als Jong Volendam kampioen wordt zal immers de nummer twee uit de Derde Divisie zondag ook direct promoveren naar het hoogste amateurniveau.

Quick’20 heeft niet zo heel veel gehad aan het gelijke spel. Zij blijven op plaats 17 staan in de Derde Divisie en staan op 1 punt achterstand op OJC Rosmalen met nog twee wedstrijden in het vooruitzicht. OJC Rosmalen speelt in deze speelronde morgen nog in eigen huis tegen het Utrechtse Hercules van Jochem Twisker.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!