WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SV TEC wint diep in blessuretijd van koploper Jong Volendam

Barry / Derde divisie zondag / 2 maanden geleden

SV TEC heeft in de slotseconden de koploper van de Derde Divisie zondag verslagen. Jong Volendam hield het tot diep in blessuretijd vol om een van de grootste concurrenten voor de titel van het scoren af te houden maar dan was daar toch Obi Onyeike die TEC met een kopbal in de kruising aan de winst hielp.

Door de overwinning loopt de ploeg uit Tiel weer in op Jong Volendam en hebben zij dus de laatste strohalm met beide handen aangepakt. De titelstrijd is dan ook ongekend spannend te noemen. Tot deze ronde waren er nog zeker 4 kanshebbers op de titel. Inmiddels lijkt het erop dat OFC heeft afgehaakt door vandaag te verliezen van VV Dongen met maar liefst 4-0.

UNA won moeizaam op bezoek bij HBS maar blijft daardoor wel op slechts 3 puntjes afstand van Jong Volendam. SV TEC staat op plaats 3 met weer een puntje minder dan UNA. Echter heeft TEC nog een wedstrijd meer tegoed. Als zij deze inhaalwedstrijd winnen kunnen zij op een punt komen van de koploper.

Mocht Jong Volendam kampioen worden in de Derde Divisie zondag zal ook de nummer twee van deze competitie direct promoveren. Voor Jong Volendam zal dan een tweede belofteploeg (de voorlaatst geplaatste van de Tweede Divisie) direct degraderen.

Onderstaand vind u de stand:

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!