WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

SVV Scheveningen neemt afscheid van nog drie spelers

Barry / Amateurs / 6 maanden geleden

Nadat SVV Scheveningen eerder al het afscheid bekend maakte van Leroy Resodihardjo (Smitshoek), Kevin Gomez Nieto (Quick Boys), Ferry de Jong en Nabil Hadui (beiden n.n.b.) zijn er nog drie namen toegevoegd aan dit rijtje. Het betreft Kevin Perez Suarez Kraaijeveld, Michael de Niet en Bjornn Wagenaar, zo is op de website van de club te lezen.

Kevin Perez Suarez Kraaijeveld (22) kwam vorig jaar over van de Canarische eilanden, waar hij eerder speelde voor UD Las Palmas en CD Tenerife. De 1,93 meter lange centrale verdediger was dit seizoen bassisspeler in het vissersdorp tot hij tegen AFC een blessure opliep. Deze hield hem tot de winterstop aan de kant en toen hij weer aan kon sluiten bij de selectie was het team net in een betere fase als gevolg waarvan hij niet meer in de basis terugkeerde. Daarom besloot hij in overleg met de technische staf elders zijn geluk te gaan proberen.

Ook aanvaller Michael de Niet gaat de club komende zomer verlaten. De 23 jarige aanvaller kwam afgelopen zomer over van SVC ’08. Het verschil om drie klassen over te slaan is een zware kluif geworden, alhoewel hij nog wel in de basis verscheen tegen o.m. IJsselmeervogels, HHC en GVVV. Mede gezien de toegenomen concurrentie voorin bij SVV Scheveningen besloot de Niet naar een andere club uit te gaan kijken.

Tenslotte zal ook linker middenvelder Bjorn Wagenaar de club van Houtrust de rug toekeren. De 20 jarige speler kwam in de zomer van 2017 over van Excelsior 019. Eerder speelde hij voor v.v. Brielle. Vorig seizoen had Wagenaar nog een mooi aandeel in de promotie van de club naar de tweede divisie. Hij begon door een blessure aan een achterstand in dit lopende seizoen en wist zich nog niet terug in de basis te spelen.

Bron: clubwebsite SVV Scheveningen.

Theo Uphus, voetbalprof.com.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!