WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

TEC presenteert 7 nieuwe aanwinsten

Barry / Amateurs / 4 maanden geleden

Derde divisionist TEC uit Tiel, dat met Jong Volendam vecht om het kampioenschap van de derde divisie zondag, presenteert op haar website de 7 nieuwe spelers die de technische commissie van de club tot nu toe heeft vastgelegd.

Gery Vink en Don Bosman hebben de volgende spelers voor komend seizoen vastgelegd.:

1. Maikel Verkoelen. De centrale verdediger komt over van Helmond Sport. Hij was in het eerste deel van het aflopende seizoen verhuurd aan TOP Oss. De 27 jarige speler kwam eerder uit voor RKC Waaalwijk, PSV, FC Eindhoven en in Duitsland voor Sportfreunde Siegen.

2. Koen v.d. Biezen. De 33 jarige spitsspeler komt over van TOP Oss. Hij heeft a een rijke loopbaan achter de rug, niet alleen in Nederland, waar hij ook uitkwam voor Go Ahead Eagles en FC Den Bosch, maar ook in Duitsland kwam hij voor meerdere clubs uit. Dat waren Karlsruhe SC, Arminia Bielefeld en Paderborn SC. In Polen kwam hij uit voor Cracovia Krakow. Van der Biezen moet de opvolger worden voor de vertrekkende spits Serhat Koc.

3. Rene Osei Kofi is een 27 jarige rechtsback die de gehele rechterkant kan bestrijken, maar die ook in het centrum van de verdediging uit de voeten kan. Hij kwam eerder o.m. uit voor Ajax, Telstar en het ter ziele gegane Haagllandia.

4. Jan Schimmel kwam afgelopen winter al over van FC Lienden, toen daar de nodige problemen ontstonden omtrent de sponsoring van de club. De 26 jarige doelman speelde ook in de periode 2011/2013 voor TEC. Voorheen kwam Schimmel uit voor de jeugd van Vitesse. Hij krijgt met het vertrek van v.d. Sman en de komst van Hashemi met andere concurrentie te maken.

5. Aria Hashemi. De doelman komt over van UDI ’19. De doelman die in zijn eerste levensjaar uit Iran naar Nederland kwam heeft al een flinke rij clubs achter zijn naam staan. Hij kwam eerder uit voor SVC/Go Ahead Eagles, SC Woezik, AWC, Beuningen, Lunteren Rood Wit, v.v. Alverna en Jong NEC. Hashemi moet de nieuwe concurrent voor Schimmel worden.

6. Jesse Dibbets. De 25 jarige aanvaller komt over van OJC Rosmalen. Dibbets speelde in het verleden ook voor FC Den Bosch en NEC.

7. Dyon Hermanus is een speler die tot vorig jaar uitkwam voor de jeugd van OJC Rosmalen, maar dit seizoen speelt in de 019 van TEC. De technische commissie van TEC acht de speler rijp voor een contract bij de club.

Tot op dit moment zijn er vijf spelers die bij de club zullen vertrekken komende zomer. Dat zijn v.d. Sman, Balrak, Maria, Shakison en Koc. Met een aantal spelers in de huidige selectie is overeenstemming bereikt voor komend seizoen, met een aantal anderen wordt daarover nog gesproken. De club sluit niet uit dat er nog enkele spelers van buitenaf zullen worden aangetrokken.

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!