WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

TECHNISCHE COMMISSIE BVV BARENDRECHT IS SLAGVAARDIG

Barry / Tweede divisie / 6 maanden geleden

De TC van voetbalclub BVV Barendrecht is nadrukkelijk aan de slag om voor komend seizoen een representatief team op het veld te krijgen. Zo werd Akrim Salhi al direct aan de selectie toegevoegd. Salhi is een creatieve middenvelder die eerder speelde voor Alexandra ’66, Sparta en FC Twente. Vorig jaar was hij in beeld bij FC Oss, echter dit leidde niet tot een samenwerking.

Barendrecht bereikte ook overeenstemming met drie ex spelers van de club, te weten Tim Eekman, die een uitstapje maakte naar Kozakken Boys, Peter de Lange, die terug komt van Spijkenissse en Stanley Husen. De 29 jarige verdediger komt over van ASWH uit Hendrik Ido Ambacht. Husen speelde in de jeugd bij de Musschen en Feyenoord voor hij tot 147 wedstrijden voor Barendrecht kwam. Vanaf 2014 speelde hij voor Kozakken Boys en ASWH.

Bij Barendrecht is men zeer enthousiast over het terug halen van spelers van het kaliber Husen, de Lange en Eekman.

Iets minder enthousiast is men over een actie van Emilio Samsey. De verdediger spuugde naar zijn tegenstander Lars Weistra van Koninklijke HFC na een woordenwisseling die de scheidsrechter ontging tijdens de onderlinge ontmoeting tussen Barendrecht en HFC afgelopen weekend. BVV Barendrecht schorste de speler voorlopig voor 2 wedstrijden en moet afwachten of de aanklager van de KNVB hieromtrent nog actie gaat ondernemen.

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!