WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Ten Hag tegen Telegraaf: ‘Na uitvallen Ziyech viel plan in duigen.’

Barry / Binnenland / 1 jaar geleden

Tegenover de Telegraaf heeft trainer Erik ten Hag commentaar gegeven op de verloren wedstrijd van Ajax tegen AZ. De Amsterdammers gingen in Alkmaar verdiend met 1-0 onderuit en staan nu 5 punten achter op PSV in de strijd om de titel.

Ten Hag zei tegenover Telesport: “Het is nog niet gedaan. Maar we moeten de wedstrijd tegen PSV op 31 maart wel winnen, dat lijkt mij duidelijk. Maar we hebben nog acht duels te gaan en de bedoeling is dat we nog lang op drie fronten zullen strijden.”

Daarna deed Ten Hag een uitspraak waar vele Ajacieden hun vraagtekens bij zetten. “We waren niet nauwkeurig genoeg in de passing en met het uitvallen van Hakim Ziyech viel ons speelplan in duigen. Het is niet zo dat zijn vervanger geen bijdrage heeft geleverd. Zeker niet!”

Wat vele Ajacieden zich nu afvragen is of Ten Hag dan geen plan B heeft. Natuurlijk is het zo dat Ziyech een van de betere spelers uit de eredivisie is, maar zij vragen zich wel af of je dan alleen met Ziyech resultaat kunt halen. Is enkel Ziyech in staat om Ajax eventueel kampioen te maken of heeft hij een hele selectie tot zijn beschikking waarmee hij deze strijd op zijn sloffen had moeten kunnen winnen?

AZ was vandaag de betere ploeg, dat staat als een paal boven water, maar als je de positie van Ziyech niet voor iets meer dan een uur in kan vullen, hoe moet dat dan volgend seizoen mocht hij vertrekken?

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!