WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

TRAINER/COACH RUUD KAISER EEN JAAR LANGER BIJ VV DONGEN

Barry / Derde divisie zondag / 5 maanden geleden

De 58 jarige Ruud Kaiser heeft voor een jaar verlengd met zijn huidige club vv Dongen uit midden Brabant. Zowel bestuur, TC als spelersgroep is louter positief over de wijze waarop Kaiser zijn werk doet. Ook qua resultaten is het, net als bij zijn voorganger Ron Timmers, prima naar de zin van eenieder in Dongen.

Ruud Kaiser is een geboren Amsterdammer die echter zijn eerste wedstrijdjes voetbalde in Drenthe, bij vv CEC uit Emmer – Compascuum. FC Emmen pikte het talent daar op en via Go Ahead Eagles kwam de linksbuiten bij Ajax terecht. Ajax won in ’79 zowel de beker als het landskampioenschap, dat laatste met liefst 21 punten voorsprong op Feyenoord. De bekerfinale werd over 2 wedstrijden met 1-1 en 3-0 gewonnen. Europees speelde Ajax dat seizoen tegen Atletico Bilbao, Lausanne Sport en Honved Boedapest. Kaiser maakte van zijn voetballoopbaan een mooi avontuur dat langs Royal FC Antwerp, Coventry City, OGC Nice, FC Den Bosch, SVV en Dessel Sport liep. In 1991 hield het daar op.

Maar Kaiser begon direct aan een trainersloopbaan die hij startte in de jeugd van TOP Oss.. Na RBC Roosendaal kwam hij in Zeist terecht kwam. Kaiser kreeg de onder 17 onder zijn hoede en behaalde daar in 2005 twee prachtige prijzen mee. Het EK in Italie werd tot de finale tegen Turkije gebracht en het WK in Peru leverde brons op. Kaiser kreeg vervolgens een prachtie baan bij Chelsea, waar hij de onder 18 ging begeleiden. Vervolgens werd hij hoofdcoach in de voormalige DDR. Eerst bij Dynamo Dresden, vervolgens bij FC Magdeburg. Via Lierse SK, waar hij directeur was, FC Den Bosch en JVC Cuyk belandde Kaiser afgelopen zomer bij vv Dongen. Aldaar is de karrenvracht en ervaring nu dus weer op waarde ingeschat. Kaiser en vv Dongen weer een seizoen verder met elkaar.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!