Nieuws over 2e divisie
/ 16 dec 2017 / 2e divisie

Trainerstrio blijft HHC Hardenberg trouw

Hoofdtrainer Gert Jan Karsten, assistent trainer Jan-Piet Bosma en keeperstrainer Gerard de Vries blijven HHC Hardenberg trouw. De trainers van het vlaggenschip hebben hun contract met een jaar verlengd. 

gert Jan Karsten is sinds oktober 2016 hoofdtrainer bij HHC. Karsten kwam over van het beloftenelftal toen Joseph Oosting noodgedwongen vertrok. Met zijn team handhaafde hij vorig jaar ternauwernood in de Tweede Divisie. Assistent Bosma is in 2015 overgestapt van HZVV naar HHC Hardenberg. Hij werkte eerder met Marcel Groninger en Joseph Oosting. Nu dus met Gert Jan Karsten.

Keeperstrainer Gerard De Vries is de club al het langst van dienst. In 2010 kwam hij naar HHC. Daarvoor was hij onder meer trainer van FC Emmen en FC Meppen. In 2015 was de Vries even weg bij HHC toen hij een uitstapje maakte naar WKE uit Emmen om een seizoen later weer terug te keren in Hardenberg.

Voorzitter Bert Beun is zeer content met de contractverlengingen van de trainers: “We hebben een zeer solide trainerstrio dat goed op elkaar is ingewerkt. Wij zijn blij dat ons eerste elftal in hun handen blijft.”

 

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws