WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

UNA wint bij koploper Jong Volendam en doet weer mee om de titel

Barry / Derde divisie zondag / 2 maanden geleden

VV UNA heeft vanmiddag in de Derde Divisie zondag voor een stuntje gezorgd. Op bezoek bij de beloften van Volendam, de koploper, liepen zij na 90 minuten en een beetje met een dikverdiende 1-2 winst van het veld. Echter moet er bij ‘verdiend’ een hele kleine kanttekening worden geplaatst omdat Volendam nog voor de rust met 10 man de rest van de wedstrijd verder moest. 

Jong Volendam kwam in deze topper nog wel op voorsprong. In de 21e minuut ging er een fraaie aanval vooraf aan het doelpunt van Dani van der Moot. Via Smal, Kaars en van Gasteren kon van der Moot binnen tikken. Na de voorsprong van Volendam begon UNA aan te dringen op zoek naar de gelijkmaker. Met twee grote mogelijkheden waren zij er iets na het half uur dan ook dichtbij. Eerst was het Nick Tielemans met een inzet waar de Volendamse doelman redding moest brengen (wat hij uitstekend deed) en even later zag van de Gevel zijn schot maar net over het doel gaan.

In de 38e minuut trok Max Veerman aan de noodrem en moest met een rode kaart op zak vroegtijdig douchen. Naast de rode kaart legde de arbiter de bal ook op de 11 meter stip waar Brian Boogers gretig van profiteerde en de 1-1 op het bord zette.

Ook in de tweede helft was UNA de betere partij in het stormachtige stadion van de Volendammers. Echter duurde het tot de 82e minuut voor zij dan ook daadwerkelijk de voorsprong en daarmee gelijk de overwinning naar zich toe wisten te trekken. Na een hoge bal bij de tweede paal was het Mart van de Gevel die de bal tegen het net wist te koppen.

Door de overwinning heeft de equipe van de vertrekkende trainer Jeroen van Bezouwen zichzelf toch stiekem weer kandidaat voor de titel gemaakt.

Jong Volendam staat ook na vanmiddag nog bovenaan de ranglijst maar morgen heeft TEC de kans om deze weer over te nemen. Om 14.30 uur spelen zij thuis tegen USV Hercules. De stand van de top 5 ziet er nu zo uit. En zoals u ziet is dit met nog een wedstrijd of 10 te gaan zeker allemaal nog niet beslist.

 

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!