WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

UPDATE ABDELHAK NOURI…. STABIEL MAAR WORDT IN SLAAP GEHOUDEN! #PRAYFORNOURI

Barry / Binnenland / 3 jaar geleden

Abdelhak Nouri, die vanmiddag op het veld in elkaar zakte bij een oefenwedstrijd van Ajax tegen Werder Bremen, op het veld werd gereanimeerd en daarna werd afgevoerd met een traumahelikopter is inmiddels stabiel en wordt in slaap gehouden. Volgens de laatste berichten waren het hartritmestoornissen die het ineen zakken veroorzaakte.

Nouri ging in de 71e minuut plotseling zitten en daarna liggen zonder tegenstander in de buurt. Ruim twintig minuten werd hij op het veld behandeld en gereanimeerd. Inmiddels is de 20-jarige middenvelder stabiel maar wordt hij nog wel in slaap gehouden.

Update 20.28 uur: De berichten van het Ajax front zijn hoopvol maar bedrukt. Abdelhak zijn hart klopt zelfstandig maar hij ligt nog steeds aan de beademing.

Via social media komen er van alle kanten steunbetuigingen voor de 20 jarige middenvelder, zijn familie, vrienden en Ajax. Van persoonlijke berichten tot aan grote clubs spreken hun steun en medeleven uit. Via de hashtag #prayfornouri kunt u alle berichten lezen op Twitter.

 

Later meer….

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!