Nieuws over Betaald voetbal
/ 25 jul 2017 / Betaald voetbal

UPDATE AJAX OVER SITUATIE ABDELHAK NOURI

Ajax heeft vanmiddag een update op de website geplaatst over de situatie van Abdelhak Nouri. De 20-jarige middenvelder zakte in een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk elkaar waarna hij op het veld gereanimeerd werd. Per helikopter werd hij naar een Oostenrijks ziekenhuis gebracht waar hij in slaap werd gehouden na geconstateerde hartritmestoornissen. Na uitvoerige onderzoeken werd geconstateerd dat Nouri ernstige en blijvende hersenbeschadiging had opgelopen wegens te lang zuurstoftekort. 

Inmiddels ligt Nouri in het Amsterdams Medisch Centrum (AMC) en is hij overgeplaatst van de intensive care naar de afdeling Medium Care. Hij ademt volledig zelfstandig en word niet meer medisch in slaap gehouden. Verder is de situatie onveranderd ten opzichte van de vorige update. Dus stabiel maar met ernstige en blijvende hersenschade.

De familie van Abdelhak Nouri bedankt nogmaals iedereen die op enigerlei wijze betrokkenheid heeft getoond en steun heeft gegeven en vraagt tot slot aan een ieder om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak.

home
Gerelateerd nieuws
Social media
Snel nieuws