WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

UPDATE SITUATIE ABDELHAK NOURI OP AJAX LIFE.

Barry / Binnenland / 3 jaar geleden

Ten opzichte van de laatste update over de situatie van Abdelhak Nouri van 25 juli jl. valt weinig nieuws te melden. Gezien de vele vragen die bij Ajax en bij de familie Nouri binnenkomen en de uiteenlopende verhalen die over de Ajacied de ronde doen, is gezamenlijk besloten deze nieuwe update te publiceren, aldus Ajax Life op de website. 

De 20-jarige middenvelder kreeg op zaterdag 8 juli jl. tijdens een oefenwedstrijd in Oostenrijk te maken met hartfalen en moest als gevolg daarvan gereanimeerd worden. Nadien werd ernstige en blijvende hersenschade geconstateerd.

De familie laat weten dat Abdelhak momenteel op een ‘gewone’ verpleegafdeling van een ziekenhuis verblijft. Zijn situatie wordt omschreven als stabiel, met zelfstandige hartslag en ademhaling. De familie laat tevens weten hoop te houden en veel kracht en vertrouwen te halen uit het geloof, maar ook uit de vele steunbetuigingen. De familie wil zich langs de weg van Ajax Life nogmaals hun dank uitspreken en zij vragen tot slot om door te gaan met de smeekgebeden voor Abdelhak.

Bron: Ajax Life

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!