WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

v.v. GOES dendert door in derde periode

Barry / Derde divisie zondag / 1 jaar geleden

Rogier Veenstra en zijn manschappen uit Goes denderen voort in de strijd om de derde periode van de derde divisie zondag. Na een voortreffelijke eerste helft (0-3) werd het weliswaar nog spannend in Den Haag bij Quick maar uiteindelijk pakten de gasten met 2-4 de zesde zege in 7 wedstrijden voor de derde periode.

Veenstra zag er daarmee een stuk gelukkiger uit dan zijn collega Paul van der Zwaan van de Hagenaars. Zijn team presteerde vorige week al teleurstellend bij degradatiekandidaat OJC Rosmalen en ook gisterenavond moest Quick de punten aan de tegenstander meegeven.

Voor de pauze was Goes verreweg de bovenliggende partij en treffers van uitblinker Erwin Franse, Pepijn van Zwieten de Blom (eigen doel) en Steve Schalkwijk zorgden voor vrolijke gezichten in de Zeeuwse kleedkamer. Na de pauze was het overwicht van Goes echter volledig weg en kwam de thuisclub met nog een kwartier op de klok terug tot 2-3 door treffers van Marc Boshoff en Giovanni Linnenbank. Goes wankelde en Quick kreeg ook kansen op de gelijkmaker, echter het was invaller Roy Kroon die de 2-4 op de borden bracht. Een omstreden treffer omdat de Hagenaars toch wel zeker wisten dat de goal vooraf werd gegaan door een overtreding van Kroon. Omdat scheidsrechter Witlox dit ontging leverde het protesteren van van der Zwaan nog een veldverwijzing op.

v.v. Goes blijft daarmee aan de leiding gaan in de derde periode met nu in ieder geval 5 punten meer dan UNA, dat nog wel een wedstrijd meer te goed heeft. De Zeeuwen zetten maandag de strijd om de derde periodetitel voort bij USV Hercules.

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!