WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Van der Laan van DOVO naar Telstar. Berry Powel definitief NIET naar Veenendaal!

Barry / Derde divisie zaterdag / 8 maanden geleden

Een flinke aderlating voor Derde Divisionist DOVO. Vandaag werd duidelijk dat de van JVC Cuijk overgekomen Jordie van der Laan verkast naar Eerste Divisionist Telstar. Een droom die voor van der Laan in vervulling gaat omdat hij nu op zijn 24e de stap kan maken naar het profvoetbal. Voor DOVO een hard gelag omdat zij nu in een klein wereldje op zoek moeten naar een waardig vervanger. 

Die vervanger leek zich vorige week al aan te dienen. In de wandelgangen kregen wij te horen dat de rooien uit Veenendaal in gesprek waren met spits Berry Powel. Powel traint momenteel mee met Kozakken Boys, ook vanavond nog, en speelt zijn wedstrijdjes in het team van de VVCS. Naar aanleiding van deze geruchten hebben wij contact gezocht met de TC van de Veenendaalers en kregen wij te horen dat er wel gesprekken waren geweest en dat zij afgelopen zaterdag nog een gesprek zouden hebben. Na dit gesprek bleek dat Powel en DOVO er niet uitkwamen. Echter zijn de gesprekken later doorgegaan en heeft Powel een aantal eisen op tafel gelegd. Deze eisen zijn volgens de TC van DOVO vanavond ingewilligd, maar Powel kon of wilde nog geen beslissing maken. Hierop heeft de TC de aanbieding ingetrokken en gaan zij per direct op zoek naar een andere versterking.

Of deze er nog zal komen is maar zeer de vraag. Immers kan DOVO maar vissen in een zeer kleine vijver omdat de transfermarkt voor amateurs al is gesloten. Toch is de Technische Commissie van de Veenendaalers positief gestemd. En, zeggen zij…. “Anders doen wij het gewoon met het materiaal waar wij nu de beschikking over hebben. Wij gaan niet boven ons budget leven.”

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!