WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Van Hunenstijn en DVS’33 per direct uit elkaar?

Barry / Derde divisie zaterdag / 6 maanden geleden

Gisteravond in de wedstrijd tegen Jong de Graafschap zat trainer van Hunenstijn niet op de bank en vanuit dat perspectief zijn wij een aantal mensen gaan benaderen met de vraag wat er aan de hand is. Voetbalprof.com heeft vanmiddag een bericht binnen gekregen dat de wegen tussen DVS’33 en hoofdtrainer Bert van Hunenstijn per direct gescheiden zouden zijn. Echter proberen wij al enige tijd voorzitter en interim technisch directeur Aart Goossensen te pakken te krijgen om dit te verifiëren maar helaas is dat tot op heden niet gelukt. 

Op het moment dat wij dit hoorden hebben wij direct via diverse kanalen geprobeerd om de verantwoordelijke in dit soort zaken te pakken te krijgen. Momenteel kunnen wij in elk geval bevestigen dat van Hunenstijn gisteren onder de vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong de Graafschap niet op de bank zat. En, dat er in de loop van de week een gesprek zou volgen met van Hunenstijn om te evalueren. Echter wordt het zelf opstappen of op non-actief stellen van Van Hunenstijn vooralsnog afgedaan als “bij mij niet bekend” door onder meer perszaken en zij hebben mij met de vraag dan ook doorverwezen naar de heer Goossensen. Tevens hebben wij contact gezocht met Van Hunenstijn zelf en ook hij verwijst ons door naar de heer Goossensen.

Op dit moment is mijn vraag aan de heer Aart Goossensen of hij het ontslag wil ontkennen of bevestigen wel gelezen via WhatsApp, maar de telefoon wordt niet opgenomen en wij krijgen ook geen bericht terug.

Volgens diverse bronnen zou Van Hunenstijn zelf opgestapt zijn omdat hij het niet eens zou zijn met het beleid dat er momenteel gevoerd word bij de ploeg uit Ermelo.  Onder meer omdat de sponsoren zich teveel met de selectie en de manier van spelen zouden bemoeien. Of dit daadwerkelijk het geval is, is op dit moment dus nog niet bekend. Het nieuws zou aankomende vrijdag bekend gemaakt worden.

 

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!