WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

VV DONGEN HAALT FLINK UIT TEGEN DOVO!!

Barry / Nieuws / 3 jaar geleden

VV Dongen heeft een uitstekende bekeroverwinning behaald tegen het op papier sterke DOVO. De Brabanders wonnen met 5-2 van de ploeg van Gert Kruys. Een forse overwinning dat een goede generale betekent voor Dongen om de competitie volgende week te beginnen in de Derde Divisie zondag. Voor de Veenendalers wacht de eerste wedstrijd van hun bestaan in de Derde Divisie zaterdag. 

Al in de eerste minuut had Aron de Koning de kans om de score te openen voor de rooien uit Veenendaal, maar zijn schot ging rakelings langs het doel. In de achtste minuut was het voor Dongen wel raak toen Luuk Hultermans een corner vlijmscherp binnen kopte. De tweede kans was ook gelijk raak voor de Brabanders. Moustafa Mohammad dook plots op voor doelman Rodney Ubbergen en werkte de bal tegen de touwen. Verassend en vrij snel 2-0. Toch deed DOVO al snel iets terug. In de dertigste minuut waren het de broers Patrick die zorgde voor de aansluiting. Een fantastische voorzet van Enrico Patrick werd evenzo netjes afgewerkt door Joshua. Echter werd het zeven minuten later alweer 3-1 toen Daan Poelmans DOVO doelman Ubbergen met een harde schuiver in de verre hoek het nakijken gaf waarna met deze stand ook werd gerust.

In de tweede helft was het na 53 minuten spelen al 4-1 en leek de wedstrijd direct gespeeld toen Mohammad zijn tweede van de middag maakte met een afstandsschot. Toch wilde DOVO zich nog niet gelijk gewonnen geven want een minuut later was het Quincy Arends die een voorzet van Nick Koster binnen schoot en er weer wat hoop gloorde voor alles wat een rood DOVO hart had. Echter was het Remon Koenen die het definitieve zetje gaf om het geloof bij de Veenendalers weg te halen door een strakke voorzet attent binnen te glijden.

Voor Dongen gaat het bekertoernooi dus nog even door. DOVO kan zich volledig richten op de competitie in de Derde Divisie zaterdag.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!