WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

VV Katwijk wint ruim van Excelsior Maassluis

Barry / Tweede divisie / 10 maanden geleden

VV Katwijk heeft zich na de kleine missap van vorige week prima hersteld tegen Excelsior Maassluis.  In Maassluis werd het 1-4 voor de equipe van Jan Zoutman. 

In de 13e minuut toch aanvoerder Robbert Susan aanleggen vanaf 11 meter en faalde niet. Vijf minuten later was er een weergaloze aanname en vervolgens een fraaie afwerking van Mike van den Ban die daarmee voor de 0-2 tekende. Na deze 0-2 ging Excelsior Maassluis meer op zoek naar de aansluitingstreffer, echter kwam er daardoor ook weer meer ruimte voor de oranjehemden. In de 38e minuut was he Susan die Afaker met een prachtige pass bediende die op zijn beurt de 0-3 tegen zijn oude club mocht maken. Pal voor rust was het van den Ban die ook nog bijna de 0-4 scoorde, maar zijn inzet belande op de paal.

Na de rust was het vrijwel direct Mengerink die Susan bediende die vervolgens de deklat raakte.  Echter deed van den Ban in de 62e minuut wel meer met een pass van Mengerink. Op zijn aangeven maakte van den Ban zijn tweede van de middag en de 0-4 voorsprong voor VV Katwijk. Twee minuten later deed Excelsior Maassluis, in naamvan Daan Blij. vanaf elf meter, nog wel iets terug, maar verder dan een 1-4 eindstand kwam de ploeg van Dogan Corneille niet.

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!