WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

VVSB – HSV Hoek door de ogen van oefenmeester Eric Meijers (VVSB)

Barry / Derde divisie zaterdag / 1 jaar geleden

Uw team speelt voor rust verdedigend prima, komt kort na rust op 2-0 en dan lijkt de buit binnen. Maar dan gebeurt weer wat woensdag in Hoek ook al is gebeurd, een zeker lijkende voorsprong wordt uit handen gegeven. Hoe komt dat ?

– Ja, het is er maar moeilijk uit te krijgen, ik snap wat je bedoelt. Dat is dus ook een aandachtspunt, want we hebben Hoek daardoor toch ook in leven gehouden.

Vanuit Hoek was daarom ook wat optimisme waar te nemen. Zij waanden zich bij voorbaat niet kansloos en dat gevoel kwam ook weer bij het team los toen het ook hierin de thuiswedstrijd van VVSB de Zeeuwen weer lukte om vanuit die 2-0 achterstand terug te komen.

– Dat bedoel ik ook. Wij lieten ze in leven door twee keer die 2-0 weg te geven. Maar andersom, en dat is een compliment dat ik mijn team maak, winnen wij alsnog allebei die wedstrijden.

De 3-2 was zeer omstreden vanwege mogelijk buitenspel van Danny Bakker.

– Ik had er onvoldoende zicht op, maar in Hoek werd ook een doelpunt van ons afgekeurd waar wij niets van begrepen. Over 2 wedstrijden denk ik dat wij terecht doorgaan. Waar ik graag aan toevoeg dat het bij ons nog stabieler moet worden. Maar er is ondertussen wel een vechtmachine ontstaan hier bij VVSB. Dat is ook een voorwaarde om in de tweede divisie te blijven.

Hoe kijkt u naar die geweldige apotheose die jullie en Quick boys van dit seizoen gaan maken ?

– Ik kijk er alleen maar naar uit. Dit zijn prachtige wedstrijden om mee te maken. Ik geniet er van, heb dit soort wedstrijden al zo vaak mee gemaakt. Wij kunnen nog altijd beter dan we hebben laten zien. Ik schat Quick Boys in zoals HSV Hoek, wellicht iets beter. Maar aan de andere kant ben ik ook trots op mijn selectie. We zijn echt van heel ver beneden terug gekomen om nu toch deze dubbele wedstrijd te kunnen spelen voor het behoud van de tweede divisie. Wij eindigden als vierde in de derde periode. Alle credits voor mijn selectie !

Maar nu het nog afmaken. Met naar ik aanneem veel vertrouwen bij uw aanvallers ?

– Ja ik denk dat er voorin veel zelfvertrouwen is. Frank Tervoert schopt ze er vanuit alle hoeken in en Tommy Bekooij is steeds dreigend en heeft veel assists, terwijl hij ook zijn doelpuntjes meepakt. Wij zien zeker mogelijkheden in de dubbele confrontatie met Quick Boys. Mijn team zal er klaar voor zijn !

Theo Uphus, voetbalprof.com

WIJ SCHRIJVEN ZOALS U HET BELEEFT!